Vândut de organicsfood.ro
Am analizat detaliile produsului și voi crea o descriere completă, autentică și detailată pentru ciocolata belgiană, respectând toate cerințele menționate.Ciocolată cu lapte, umplutură cacao Guatemala, artizanală, Millesime, 70gCiocolata cu lapte cu umplutură de cacao din Guatemala te poartă într-o călătorie de gust cum rar găsești. Nici nu apuci să desfaci ambalajul și deja simți mirosul ăla bogat, care te-mbie să muști repede din ea. Dacă ai gustat vreodată ciocolată belgiană, știi că e altceva - se topește în gură altfel, te lasă cu un gust care rămâne mult timp după.Asta de la Millesime e cu totul deosebită. E făcută din boabe de cacao culese din Guatemala, unde cresc în condiții eco. Are 50% cacao, adică e destul de intensă, dar nici prea amăruie - e fix la mijloc. Și când muști din ea, dai de-o surpriză plăcută: o umplutură cremoasă tot de cacao, care te face să vrei încă o bucățică, și încă una.E interesant că ciocolata asta e creată de Jean-Christophe Hubert, un ciocolatier care chiar știe ce face. El selectează boabele, le prăjește și le transformă în ciocolată, așa cum se făcea pe vremuri. Nu degeaba a luat atâtea premii internaționale - când guști ciocolata asta, înțelegi de ce.Când vrei să te răsfeți cu ceva bun sau să faci un cadou care să impresioneze, ciocolata asta de 70g e numai bună. Are ceva special care o face să iasă în evidență față de ciocolatele obișnuite din magazine. Și fiind eco, știi că nu conține tot felul de chimicale sau ingrediente dubioase.Caracteristici și detalii pentru ciocolata cu lapte cu umplutură de cacaoCiocolata Millesime din Guatemala e o adevărată bijuterie printre dulciuri. E realizată după metoda bean-to-bar, adică tot procesul de la boabă la tabletă e supravegheat cu atenție. Când spui ciocolată belgiană, deja te gândesti la ceva de calitate, dar asta e cu un pas înainte.Boabele de cacao vin din plantații eco din Guatemala, unde solul și clima dau o aromă specifică acestei regiuni. E interesant cum fiecare zonă de pe glob oferă boabelor de cacao o notă distinctă, la fel ca și în cazul vinurilor. Și Jean-Christophe Hubert știe exact cum să scoată la iveală aceste arome.Ce face această ciocolată cu adevărat specială e umplutura de cacao. Nu e o ciocolată simplă, ci una cu o textură dublă - învelișul de ciocolată cu lapte care se topește ușor și apoi crema de cacao din interior care are o intensitate aparte. E ca și cum ai avea două experiențe într-una singură.Pe lângă gustul deosebit, ciocolata belgiană Millesime e și certificată ecologic, deci știi că ingredientele sunt cultivate fără pesticide sau alte substanțe chimice. E o alegere bună pentru cine caută produse curate, fără compromisuri la gust.CaracteristicăDetaliuTipCiocolată cu lapte și umplutură de cacaoOrigine cacaoGuatemalaConținut cacao50%ProducătorJean-Christophe HubertCertificareEcologicGreutate70gIngredienteboabe de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, LAPTE pudră*, zahăr*, glucoză* (*din agricultură ecologică)Valori NutriționaleNutrientCantitate per 100gEnergie1916.36 kj / 458.46 kcalProteine9.17gCarbohidrați44.17g (din care zaharuri 37.16g)Grăsimi24.91g (din care saturate 9.85g)Fibre5.98gSăruri0gRecomandări pentru consumCiocolata asta trebuie savurată încet, nu înfulecată pe grabă. Ia o bucățică, las-o să se topească ușor în gură și-o să simți cum aromele se dezvăluie treptat. Prima dată simți dulcele ciocolatei cu lapte, apoi intensitatea cacaoi din umplutură.Cel mai bine e să o consumi la temperatura camerei, undeva între 18-20 grade. Așa toate aromele ei ies la iveală cum trebuie. Dacă o ții la frigider, scoate-o cu vreo 10-15 minute înainte să o mănânci.Poți să o savurezi alături de-o cafea bună, un vin roșu sau chiar un coniac fin. Contrastul e surprinzător de plăcut. Sau poți pur și simplu să te bucuri de ea singură, fără nimic altceva care să-i distragă din experiență.Dacă vrei să o oferi cadou, e o alegere care va impresiona pe oricine apreciază ciocolata de calitate. Vine într-un ambalaj elegant, specific produselor Millesime, care arată că nu e o ciocolată oarecare.Condiții de păstrarePăstrează ciocolata într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Temperatura ideală e sub 20 de grade - peste această temperatură riscă să se topească.Evită să o păstrezi lângă alimente cu mirosuri puternice, pentru că ciocolata are tendința să absoarbă mirosurile din jur. De asemenea, umiditatea excesivă poate altera gustul și textura.Dacă nu o mănânci toată odată (deși e greu să te abții), închide bine ambalajul sau transferă ciocolata într-un recipient ermetic. Așa îi păstrezi prospețimea mai mult timp.Con
Preț:
Vânzător: Organicsfood.ro
Brand: Millesime Chocolat